زیبایی ناخن
زیبایی ناخن و داشتن ناخن های سالم در طی سال های اخیر مورد توجه اکثر بانوان قرار گرفته است، چون برخی از آن ها به صورت ژنتیکی دارای ناخن های کوتاه و پهن هستند و یا به علت کمبود انواع ویتامین ها در بدن، ناخن های شکننده و خمیری شکل دارند. بنا به این دلایل بسیاری از بانوان برای اینکه بتوانند مدل و طرح ناخن هایشان را به حالت بهتر و جذاب تری تغییر دهند می توانند از خدماتی از قبیل کاشت، ژلیش استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:”انواع بیماری های ناخن به همراه علائم“
کاشت ناخن چیست
کاشت ناخن روشی برای زیبایی ناخن و تزئین آن ها میباشد، که در این روش مواد کاشت ناخن بر روی صفحه ناخن طبیعی قرار داده می شود که با فرم دهی مناسب و طراحی و دیزاین آن سبب زیبایی ناخن های شما می گردد.
حال که توضیحاتی درباره ی کاشت ناخن خدمت شما عزیزان عرض شد در ادامه ی مطلب می پردازیم به نحوه ی آماده سازی ناخن و مراحل کاشت آن.
مراحل کاشت ناخن
1- پاکسازی صفحه ناخن:
برخی از بانوان هنگام مراجعه به سالن زیبایی برای انجام خدمات کاشت ناخن، دارای ناخن های لاک زده و نامرتب هستند و یا از قبل کاشت و ژلیش انجام داده و می خواهند طرح و فرم آن را تغییر دهند که در ابتدای این مرحله باید لاک های باقی مانده برروی صفحه ناخن با پد های الکلی تمیز شود و همچنین مواد باقی مانده کاشت و ژلیش قبلی ریمو گردد.
2-عقب زنی کوتیکول ها:
بعد از پاکسازی سطح ناخن، نوبت به مرحله ی مانیکور می رسد که اکثر ناخن کارها فرآیند مانیکور را از عقب زدن کوتیکول ها شروع می کنند.
کوتیکول ها بافت طبیعی هستند که در بستر ناخن ها رشد می کنند و در برابر آسیب های محیطی از ناخن ها محافظت می کنند اما رشد بیش از اندازه آن ها سبب اختلال در روند کاشت می شود، به همین دلیل است که در فرآیند مانیکور این بافت را بدون آسیب با ابزاری به اسم عقب زن به آرامی به زیر صفحه ناخن هدایت می کنند که این کار سبب دوام و کیفیت بهتر کاشت می گردد.
3- کوتاه کردن ناخن ها:
این مرحله به نظر و سلیقه ی شما عزیزان بستگی دارد در صورتی که بخواهید از خدمات ژلیش استفاده نمایید نیاز به کوتاه کردن ناخن ندارید و فقط باید اطراف سطح ناخن شما مرتب شود، اما اگر بخواهید از کاشت ناخن استفاده نمایید باید ناخن های شما کاملا کوتاه و دور گیری شود.
4- سوهان کشی ناخن ها:
پس از کوتاهی ناخن ها نوبت به مرحله سوهان کشی می رسد که در این مرحله ناخن کار با استفاده از سوهان اطراف ناخن های شما را مراتب می کند و به آن ها فرم و شکل مناسبی از قبیل بادامی، مربعی و … می دهد. حال اگر قرار است فقط ژلیش انحام دهید بهتر است درباره ی فرم های ناخن هایتان با ناخن کار مشورت انجام دهید تا به مدل مورد نظرتان دست پیدا کنید.
5- بافر:
با استفاده از این ابزار که شبیه به سنباده میباشد، به آرامی بر روی صفحه ناخن کشیده می شود که موجب ایجاد بافتی ناهموار بر روی صفحه ناخن میگردد که به واسطه ی این کار چربی اضافه سطح ناخن از بین می رود و زمینه را برای کاشت و ژلیش مهیا می کند و مرحله ی مانیکور ناخن به پایان می رسد.
6- پرایمر ناخن:
این محلول برای از بین بردن آلودگی های صفحه ی ناخن می باشد و همچنین دوام زیادی را به کاشت شما می دهد، اما نکته ای که در حین استفاده از پرایمر باید به آن توجه کرد این است که این محلول قدرت اسیدی بسیار بالایی دارد به همین دلیل باید قبل از استفاده ی آن دور تا دور انگشتانتان را با وازلین بپوشاند تا از برخورد پرایمر با پوست شما جلوگیری شود.
7-ضد قارچ:
استفاده از ضد قارچ، قبل از انجام کاشت ناخن مسئله ی بسیار مهمی است چون با قرار گرفتن مواد کاشت ناخن بر روی صفحه ی ناخن مانع از رسیدن هوا به بافت طبیعی ناخن می شود و این شرایط بستر را برای رشد قارچ ها فراهم می کند اما استفاده از ضد قارچ به سلامت ناخن ها در حین کاشت کمک می کند.
8-انتخاب قالب مناسب ناخن:
اندازه گیری قالب مناسب و انتخاب بهترین قالب یکی از مهم ترین مراحل در کاشت می باشد.
که ناخن کار با توجه به اندازه و سایز صفحه ی ناخنتان چندین مدل را به شما پیشنهاد می دهد و روی ناخن های شما امتحان می کند.
بهتر است که به مشاوره های ناخن کار خود عمل کنید و اجازه دهید که مراحل به طور مناسب پیش برود.
9-چسباندن قالب ناخن:
پس از انتخاب قالب، ناخن کار داخل آن را با چسب پر می کند و برروی صفحه ی ناخن هایتان می چسباند.
ناخن کار برای مانع از ایجاد حباب بین قالب و صفحه ی ناخن آن را مقداری روی ناخن هایتان فشار میدهد، سپس مدت 30 الی40 ثانیه صبر می کند تا قالب برروی ناخن هایتان فیکس شود و چسب مخصوص ناخن خشک شود.
10-کوتاه کردن قالب:
قالب های ناخن دارای سایزهای مختلفی می باشد و ممکن است قالب چند سانت از حالت طبیعی بلندتر باشد که در این مرحله ناخن کار راجع به اندازه ی دلخواه ناخن هایتان با شما مشورت می کند و پس از رضایت شما نوک قالب را کوتاه می کند.
11-سوهان کشی ناخن:
پس از کوتاهی قالب ناخن نوبت به مرحله ی سوهان و مرتب کردن ناخن ها می رسد که در این گام ناخن کار با استفاده از ابزارهای بافر و سوهان، قالب ناخن را مرتب می کند و به آن فرم و حالت مناسب می دهد، که انتخاب فرم ناخن هایتان بستگی به سلیقه ی شخصی خودتان دارد.
12-اجرای مواد کاشت ناخن، برروی قالب:
بعد از مرحله ی سوهان کشی و حالت دادن به قالب ناخن نوبت به مرحله ی استفاده از مواد کاشت ناخن می رسد که با توجه به نوع کاشت انتخابی شما ناخن کار از ژل یا مواد اکریلیک برای پر کردن قالب ناخن هایتان استفاده می کند.
در روش اکریلیک ناخن کار مواد لیکوئید و پودر اکریلیک را با یکدیگر مخلوط می کند و با استفاده از براش مخصوص آن را روی قالب ناخن هایتان اجرا می کند.
اما در روش ژل، از مواد آماده استفاده می شود و در بخش پایانی روش کاشت ژل ناخن کار دستانتان را داخل دستگاه یووی قرار میدهد تا مواد ژل به طور کامل خشک شود.
13-طراحی و دیزاین ناخن:
پس از به پایان رسیدن مراحل کاشت نوبت به مرحله ی طراحی و دیزاین ناخن می رسد که در این مرحله شما عزیزان می توانید هر طرح و مدلی از قبیل ساده، فرنچ و… را که دوست دارید روی ناخن هایتان اجرا کنید.
مبحث پایانی:
حال که با ماهیت کاشت و مراحل کاشت ناخن آشنا شدید، پس بهتر است که نکاتی را مدنظر داشته باشید چون کاشت ناخن تاثیر مستقیمی بر زیبایی ناخن و سلامت ناخن های شما بانوان عزیز دارد به همین خاطر توصیه می شود که برای استفاده از خدمات زیبایی ناخن به کادر مجرب و حرفه ای ما در سالن زیبایی پریسا پازوکی در لاین ناخن در ارتباط باشید و بهترین خدمات را دریافت نمایید و زیبایی ناخن های خود را دو چندان کنید.