کراتینه کردن مو روشی است که در آن با استفاده از ماده ای به نام کراتین موهای موج دار، فر و وز شمارا به موهایی صاف ولخت تبدیل می کند.
حال که آسیب هایی ناشی از استفاده وسایل حرارتی مانند سشوار، اتومو، رنگ های شیمیایی و… عاملی شده است که سلامت و زیبایی موهای شما را تحت تاثیر قرار دهد و باعث بد حالت شدن موهای شما گردد پس می توانید برای رفع این مشکلات از روش کراتین تراپی مو در سالن زیبایی استفاده نمایید تا موهایی سالم و خوش حالت داشته باشید.
کراتینه کردن مو چیست؟
کراتینه کردن مو روشی برای احیا و صافی موهای شما بانوان عزیز می باشد که در این روش یک لایه ی محافظ برروی ساقه موهای شما ایجاد می شود و این لایه از شکنندگی موهایتان جلوگیری می کند و مقاومت موهارا در برابر استفاده از وسایل حرارتی، اشعه های خورشید و…بیشتر می کند و باعث درخشندگی موها می شود.
حال که با مفهوم کلی کراتینه کردن مو آشنا شدید بهتر است در ادامه مطلب در مورد مراحل کراتینه موصحبت کنیم.
مراحل کراتینه مو:
کراتینه کردن مو شامل مراحل تخصصی است که با استفاده از تجهیزات مخصوص صورت می گیرد ومراحل کراتینه مو باید به ترتیب و توسط یک فرد حرفه ای و کارآزموده انجام شود.
1-شستن موها با شامپو:
شستن موها قبل از انجام دادن کراتین ضروری است زیرا تمیز بودن موهایتان نتیجه ی کراتین را بهتر می کند.
2-هیدروژن رسانی به مو:
این عمل با استفاده از دستگاه های ماکرومیت صورت می گیرد که این مرحله قبل و بعد کراتین انجام می گردد و باعث تاثیر پذیری بیشتر مواد برروی موهای شما عزیزان می شود.
3-خشک کردن مو:
پیش از استفاده ی مواد کراتینه توصیه می شود که موهای خود را با سشوار خشک کنید، البته اندکی از رطوبت موها باید باقی بماند.
4-تقسیم بندی موها:
تقسیم بندی موها یکی از نکات مهمی است که به هنگام کراتینه کردن مو باید به آن توجه زیادی داشت زیرا تقسیم موها به صورت دسته های نازک از بخش زیر مو تا بالا اطمینان آرایشگر را به رسیدن مواد به همه ی قسمت های مو تامین می کند.
5-گذاشتن مواد کراتینه بر روی موها:
در مواد گذاری باید دقت کنید که تمام موهایتان به مواد مخصوص آغشته شود اما اگر تار مویی جا بماند، موهای شما یک دست نخواهد شد.
6-زمان دادن به مو برای جذب مواد کراتین:
پس از اتمام مرحله ی مواد گذاری باید بین 40 الی 60 دقیقه به موهایتان فرصت دهید تا مواد کراتین جذب شود و نکته ای که باید مواد کراتین از میزان زمان ذکر شده نباید بیشتر شود چون باعث آسیب به موهای شما می شود.
7-براشینگ مو با سشوار:
بعد از جذب مواد کراتین نوبت به مرحله ی براشینگ می رسد که میزان حرارت سشوار بستگی به مواد استفاده شده ی شما دارد.
8-اتو کشی موها:
مهم ترین مرحله در مراحل کراتینه کردن مو، اتوکشی می باشد که حتما باید از اتوی سرامیکی استفاده شود و درجه ی حرارت بهتر است روی 230 درجه تنظیم شود.
مرحله ی اتو کشی از دسته های نازک پشت سر شروع می شود و این مرحله نیاز به تخصص و مهارت بالایی دارد به همین دلیل بهتر است کراتین تراپی مو در سالن زیبایی انجام شود که موهای شما بانوان عزیز آسیب نبیند.
9-نگهداری و مراقبت از مو:
بسیاری از متخصصان بر این باورند که برای دریافت نتیجه بهتر برای کراتینه مو نباید مو هارا تا 3 روز بشویید و پس از گذشت 3 روز باید از شامپو های بدون سولفات استفاده نمایید.
اکنون که مراحل کراتینه مو خدمت شما عزیزان عرض شد نکته ای که در این بین اهمیت دارد مراقبت از مو ها بعد از کراتینه می باشد:
1- شما عزیزان حتما باید از شامپو های مخصوص استفاده نمایید و پس از شست و شو بهتر است از ماسک های مخصوص مو، روغن آرگان و… برای درخشش بیشتر موهای خود استفاده نمایید سپس با باد ملایم سشوار موهای خود را کاملا خشک نمایید.
2-اگر بعد از کراتینه دچار مو خوره شدید یک تا دو سانتی متر از موهای خود را کوتاه نمایید.
3-بهتر است برای خوابیدن از رو بالشی های ساتن و ابریشم استفاده کنید.
4-هنگام خوابیدن موهایتان را آرام ببندید.
5-از وسایل حرارتی مانند اتومو استفاده نکنید.
6-هنگام رفتن به استخر حتما از کلاه استفاده نمایید تا از برخورد آب کلر دار با موهایتان جلوگیری شود زیرا نفوذ کلر و… عمر کراتینه را کاهش می دهد.
7-شست و شوی زیاد موها عمر کراتینه شما را کم می کند پس سعی کنید شستن تا حد ممکن شستن موهای خود را کمتر کنید.
حال برخی از فواید و عوارض کراتینه مو را خدمت شما عزیزان عرض می کنیم.
فواید کراتینه مو:
1- باعث ترمیم بافت های آسیب دیده ی مو می شود.
2- دیگر نیاز به اتو کشیدن موها برای صاف کردن آن ها ندارید.
3-موهای شما را درخشان تر و حجیم تر نشان می دهد.
4-شانه کردن موهایتان راحت تر می شود.
5-موهایتان همیشه مرتب و صاف می باشد.
6-از گره خوردن، وز شدن موهایتان جلوگیری می شود.
عوارض کراتینه مو:
1-کراتینه مو عوارض جدی دارد که یکی از اصلی ترین عوارض آن بروز آلرژی می باشد که پس از گذشت 72 ساعت ممکن است شروع شود که با خارش پوست سر و بروز دانه های قرمز رنگ نمایان می شود.
2-و از سوی دیگر در این روش چون موها در معرض حرارت بالایی ناشی از اتو کردن موها قرار می گیرند امکان ریزش شدید موها بعد از کراتینه وجود دارد.
و مورد آخر از عوارض کراتینه مو این می باشد که استفاده از شامپوهای بدون سولفات مشکلی برای موهایتان ایجاد نمی کند اما اگر دارای موهای چرب هستید و مدام نیاز به شستن موهای خود دارید استفاده از این شامپو چربی موهای شما را به صورت کامل تمیز نمی کند.
مبحث پایانی:
حال که با مفهوم کلی کراتین و مراحل و عوارض کراتینه مو آشنا شدید پس اگر سلامت و زیبایی مو برایتان اهمیت دارد بهتر است از کادر حرفه ای و مجرب ما در سالن زیبایی پریسا پازوکی مشورت بگیرید و از خدمات کراتین تراپی مو در سالن زیبایی استفاده نمایید و سلامت موهای خود را تضمین کنید.